Seks skandal zasjenio politiku

Crna Gora: Prostitutka upala u podgoričku gimnaziju

Seks skandal zasjenio politiku
30.10.2016.
u 16:03

U jeku političkih turbulencija nakon tijesnog rezultata na nedavnim parlamentarnim izborima, Crnu Goru potresa i jedan skandal sasvim drugog tipa. Prema pisanju tamošnjih, ali i srpskih medija, u dvorištu jedne podgoričke gimnazije odigrala se svojevrsna drama u kojoj je jedan od aktera bila izvjesna prostitutka.

Podgorički mediji objavili su da je neimenovana žena srednjih godina prije nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala s nekoliko učenika i nudila im seksualne usluge. U školi je zavladao zavjet šutnje među zaposlenicima koji redom tvrde da nisu upoznati s ovim slučajem, no školska je uprava sve prijavila policiji.

- Niti sam čuo, niti primijetio išta neobično u školi, niti zabrinutost među učenicima, a ne znam ni da je itko od roditelja reagirao zbog takvog nečeg, prema tome ne znam da se išta slično dogodilo, rekao je jedan od profesora gimnazije Večernjim novostima.

Direktorica gimnazije Zoja Bojanić Lalović istom je listu kratko odgovorila: - U dvorištu škole jedna žena je prišla našem učeniku i, po izjavi učenika, neprimjereno s njim razgovarala. Učenik je to ispričao pedagoško-psihološkoj službi. Uz snimku koju su zabilježile naše kamere, prijavili smo slučaj Centru sigurnosti, rekla je.

Inače, ovo nije prvi put da je gimnazija 'Slobodan Škerović' u središtu pozornosti zbog skandala. Prije samo nekoliko mjeseci istu je školu uzdrmala snimka seksualnog odnosa između dvoje učenika prvog razreda u toaletu te škole, objavljenog na društvenim mrežama. Prema neslužbenim informacijama, tada je iz škole isključen učenik koji je imao odnos s vršnjakinjom, ali je djevojčica nastavila školovanje. Snimka je nekoliko sati nakon objave izbrisana s mreže, prenosi Jutarnji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?