Susret s novinarima

HT Eronet ulaže u strateške projekte, razvija nove usluge

07.10.2016.
u 09:00

U Međugorju je jučer upriličen Dan otvorenih vrata HT Eroneta, odnosno susret predstavnika medija i članova uprave te tvrtke.

Upoznavajući predstavnike medija s novom upravom - Goranom Kraljevićem, Gordanom Bilić i Tomislavom  Rukom, predsjednik Vilim Primorac je napomenuo kako su svojim dolaskom zatekli nesređeno stanje u HT Eronetu. - Naš zadatak je bio stabilizirati poslovanje tvrtke, popraviti rezultate i prihode te održati troškove pod kontrolom. Želja nam je napraviti kompaniju na zadovoljstvo vlasnicima, zaposlenicima te široj društvenoj zajednici, poručio je Primorac.  

Zahvalio je predstavnicima medija na dosadašnjoj suradnji i potpori. Prije susreta s predstavnicima medija održan je menadžment-forum Uprave HT Eroneta, sastanak koji se održava svaka četiri mjeseca i na kojem se razgovara o bitnim pitanjima vezanim uz budućnost tvrtke.

- Razgovarali smo o strategiji i strateškim projektima te proračunu i planovima vezanim uz poslovanje tvrtke, naglasio je predsjednik Uprave Vilim Primorac. Ova uprava zaustavila je “slobodan” pad pa je u prvih osam mjeseci zabilježeno poslovanje u plusu od dva milijuna KM. (

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije