posjeta

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio općinu Orašje

15.06.2017.
u 15:08

 Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je općinu Orašje gdje se susreo s načelnikom općine Stankom Vincetićem, predsjedateljem Općinskog vijeća Mariom Oršolićem i njihovim suradnicima.

Načelnik Vincetić iskazao je zadovoljstvo posjetom Predsjednika FBiH, te je tijekom sastanka upoznao Predsjednika Federacije BiH s realizacijom projekta „Održivi lokalno-ekonomski razvoj općine Orašje” kojim se nastoji jačati uloge i kapacitet Centra za poduzetništvo i Poslovni inkubator u Općini Orašje. Kazao je da se intenzivno radi na projektima koji će poboljšati uvjete života, istaknuvši da je otvaranje novih radnih mjesta i ulaganje u poljoprivredu od izuzetne važnosti.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara kazao je kako je Orašje odličan primjer dobrog rada lokalne vlasti i ostvarivanja rezultata kroz suradnju viših i nižih razina vlasti.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je i Franjevački samostan u Tolisi, gdje je o trenutnom stanju u župi i samostanu, razgovarao sa gvardijanom samostana Tolisa fra. Marijanom Jurićem, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije