vrijeme

U Banjoj Luci u 13 sati 20 stupnjeva, u većem dijelu BiH sutra sunčano

vrijeme
01.02.2020.
u 13:52

U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne u nedjelju se očekuje pretežito oblačno vrijeme.

U ostatku BiH bit će uglavnom sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva ponegdje u Hercegovini, na zapadu i sjeveroistoku Bosne je moguća slaba i kratkotrajna kiša.

Puhat će vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu i sjeveru zemlje od 7 do 11, a dnevna od 11 do 18 stupnjeva.

U Sarajevu će u nedjelju prijepodne preovladavati umjereno do pretežito oblačno. U ostatku dana bit će sunčanije. Jutarnja temperatura oko 3, a dnevna oko 12 stupnjeva. 

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva; Bugojno, Ivan-sedlo 6; Livno 8; Grude, Mostar, Zenica 10; Široki Brijeg, Sokolac, Trebinje 11; Neum 13; Bihać 14; Sarajevo, Srebrenica 15; Tuzla, Zvornik 16; Gradačac, Prijedor, Sanski Most 18; Bijeljina, Doboj 19 i Banja Luka 20, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?