Ika Marić i Risto Čičković

Vjenčanje u osmom desetljeću: Za ljubav nikad nije kasno (VIDEO)

13.02.2020.
u 17:14

Ika Marić (68) i Risto Čičković (69) iz Trebinja na pragu osmog desetljeća odlučili su svoju ljubav okruniti brakom. Da ljubav ne poznaje godine ni granice pokazat će u subotu za kad su zakazali vjenčanje na kojem će biti oko 60 uzvanika.

- Mi smo odlučili vjenčati se iako su se ljudi oko nas čudili, pa su pitali zašto vam to treba, zašto radite tako nešto kada već imate gotovo 70, ali nama nije ništa to čudno, jer mi smo rekli da se volimo i hoćemo upravo to - priča Ika Marić za portal Dnevnick.com.

Ika priča da svog budućeg supruga poznaje dvije godine. Kaže kako joj je najvažnije da je iskren i dobar čovjek. S osmijehom prepričava njihov prvi zajednički ručak.

- Bila sam sretna kad mi je suprug budući došao na vrata po pozivu na ručak, otvorila sam vrata i iznenadila se. Moj suprug je u ruci nosio buket cvijeća i pogaču koju on peče i bocu soka od šipka, to mi je bilo divno. Bila sam sretna jer još ima džentlmena pomislila sam - ističe Ika Marić.

Mladima poručuje - pravite vjenčanja. Novac ne smije biti izgovor, potrebno je da se volite jer život je mnogo ljepši udvoje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?