KRIMINAL

Žena u nikabu s djetetom u ruci opljačkala kladionicu

nikab
Reuters
13.08.2010.
u 08:16

Žena je ušla u kladionicu s djetetom koje je, vjerojatno po prethodnom dogovoru, odvratilo pažnju radnici, te je žena u nikabu iskoristila pogodan trenutak i uzela između 800 i 1000 konvertibilnih maraka

Žena u nikabu opljačkala je u jučer oko 12 sati sportsku kladionicu Derby u Ulici Stjepana Radića u Zavidovićima, potvrdio nam je šef ureda policijskog načelnika MUP-a Zeničko-dobojske županije Senaid Hasić.

Prema njegovim riječima, žena je ušla u kladionicu s djetetom koje je, vjerojatno po prethodnom dogovoru, odvratilo pažnju radnici, te je žena u nikabu iskoristila pogodan trenutak i uzela između 800 i 1000 konvertibilnih maraka.

- Policija je obaviještena iza 12 sati, a još uvijek se utvrđuju sve okolnosti u vezi s ovom prijavom te se traga za ženom koja je počinila ovo djelo, kazao je šef načelnikova ureda Senaid Hasić. U ovom malome mjestu se dogodio još jedan slučaj u kojem je policija radila istragu.

Nešto ranije u obližnjem naselju radnica poduzeća Krivaja B. S., 43-godišnjakinja iz Zavidovića, preminula je oko 10.25 sati u restoranu poduzeća, potvrđeno nam je u operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Prema riječima dežurnog operativnog, ženi je pozlilo te je preminula prije dolaska ekipe Hitne pomoći.

Liječnici su samo mogli konstatirati smrt.

Policija je obaviještena tek u popodnevnim satima nakon čega je pokrenuta istraga.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
soko1
12:27 14.08.2010.

NEKA, NIJE MI NI ŽAO I TERBAJU JOŠ VIŠE PLJAČKATI KAD IM JE DOZVOLJENO NOSITI TE DEKE NA GLAVAMA. A HRVATI NISU PODRŽALI ZAKON O UKIDANJU NIKABA-FEREDŽA PA SMATRAM I NJIH SUODGOVORNIM ZA OVO ZLO KOJE ĆE SE NASTAVITI.

OB
-obrisani-
14:53 14.08.2010.

I odkuda znaju da je zena?!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije