TRASNFER

Izbornik Sušić savjetuje Džeki da prijeđe u Manchester City

sušić
VL FOTO
03.01.2011.
u 09:44

Već se danima piše da je Džeko nadomak Cityja, a dogodi li se to, Torinezi će biti gubitnici u utrci za njegovim potpisom

Juventusov izvršni direktor Giuseppe Marotta vjeruje da Edin Džeko neće otići u Manchester City, iako zna da bi posao uskoro mogao biti završen. Marottu su novinari pitali što misli o tome da bi Juventusova višemjesečna želja, Wolfsburgov napadač Edin Džeko, mogla biti neostvarena.

Naime, već se danima piše da je Džeko nadomak Cityja, a dogodi li se to, Torinezi će biti gubitnici u utrci za njegovim potpisom. - Nisam baš uvjeren da će otići u City, ali i dalje vjerujem da bi se posao uskoro mogao završiti (s Juventusom), odgovorio je Marotta novinarima, a onda pričao o tome koliko Stara dama može u 2011. Moglo bi se desiti da Edin i drugi dio sezone provede u Njemačkoj.

Naime, iz Wolfsburga su poručili kako će s ostatkom momčadi na klupske pripreme u Španjolsku. Safet Sušić kaže kako ne voli dijeliti savjete, ali se ne bi dvoumio oko odlaska u City.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije