TRANSFER

West Ham želi Ronaldinha

Ronaldinho
VL
26.07.2010.
u 08:18

Čelnici West Hama objavili su da žele u klub dovesti Davida Beckhama i Ronaldinha. Problem bi im mogao biti odštetni zahtjev njihovih klubova, LA Galaxyja i Milana.

35 milijuna eura ponuda je Real Madrida za Liverpoolova veznjaka Stevena Gerrarda. Na dolasku engleskog reprezentativca inzistira trener Madriđana Jose Mourinho.

James Milner, veznjak Aston Ville, na meti je mnogo klubova. Nakon što je prošli tjedan Manchester City za njega ponudio 30 milijuna eura, posve istu ponudu poslali su i čelnici Tottenhama.

Ashley Cole ostaje na Stamford Bridgeu. Nagađanja o njegovu prelasku u Real Madrid prekinuo je trener Chelsea Carlo Ancelotti poručivši da je Cole jedan od nositelja igre u njegovoj momčadi te da ga se nikako ne želi odreći.

Trener Liverpoola Roy Hodgson razgovarao je s Fernandom Torresom te načelno dogovorio njegov ostanak među Redsima.

Cesc Fabregas ipak ne dolazi u Barcelonu, potvrdio je to njegov veliki prijatelj Andres Iniesta.

Legenda Real Madrida Raul Gonzales u ponedjeljak bi trebao objaviti prelazak u Schalke.

Španjolac Albert Riera potpisao je trogodišnji ugovor s Olympiacosom, čiji su ga navijači, njih 10.000, u Ateni dočekali kao kralja.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije